Select Page

Studia

Erasmus+

Koordynatorzy programu ERASMUS+

dr Monika Stobiecka (studenci UW wyjeżdżający)
kontakt: m.stobiecka@uw.edu.pl

dr Szymon Gruda (pozostałe sprawy)
kontakt: szymon.gruda@uw.edu.pl

dr hab. Ewa Rudnicka (URLOP)
kontakt: e.rudnicka@al.uw.edu.pl

Informacje na temat wyjazdów w ramach Programu Erasmus

ERASMUS+ zasady odbywania krótkoterminowych praktyk

Na stronie Biura Współpracy z Zagranicą (BWZ) zostały umieszczone zasady dot. kwalifikacji na krótkoterminowe praktyki mieszane (część mobilności fizycznej od 5 do 30 dni) połączone z komponentem wirtualnym (minimum 10...

więcej

ERASMUS+ II tura naboru na zagraniczne studia częściowe

Biuro Współpracy z Zagranicą (BWZ) ogłosiło zasady II tury ogólnouniwersyteckiej częściowe studia (SMS) 2023/24. Na stronie BWZ  zostały umieszczone zasady dot. II tury kwalifikacji (tzw. ogólnouniwersytecka). Zwracamy uwagę, że wyjazdy w ramach II tury dotyczą...

więcej

Ankieta ERASMUS

Wywiad grupowy dotyczący potrzeb i problemów związanych z programami mobilności akademickiej wśród studentów (Projekt Stowarzyszenia ESN) Organizacja ESN International, do której należy ESN UW, rozpoczęło w ostatnim czasie projekt, którego celem jest zebranie...

więcej

Rekrutacja na zagraniczne studia częściowe w Szwajcarii

SEMP / rekrutacja na zagraniczne studia częściowe w Szwajcarii na rok akademicki 2023/2024 na Wydziale „Artes Liberales” W pliku znajdziecie Państwo wszystkie informacje na temat tegorocznej rekrutacji na studia częściowe w Szwajcarii (program SEMP, szwajcarski...

więcej

Dni mobilności

Erasmus Student Network i Biuro Współpracy z Zagranicą zapraszają na Dni Mobilności

więcej

Wymiana studencka na uczelniach japońskich

Biuro Współpracy z Zagranicą informuje, że w tej chwili są otwarte cztery konkursy na wymianę studencką w semestrze zimowym 2023 na uczelniach japońskich oraz jeden konkurs na kurs (online) języka japońskiego. Więcej informacji na stronie BWZ:...

więcej
Bieżące informacje i dokumenty na nowej stronie BWZ: http://bwz.uw.edu.pl/
OK
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się wiecej o celu ich używania oraz możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.
Skip to content